IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

V indické duchovní tradici říkají, že Božská Matka je příroda. Je to síla za elementy. Pět elementů - země, oheň, nebe (éter), voda a vzduch - představuje pět základních pilířů Stvoření. V přírodě můžete vidět nádherné květiny a překrásná jezera. Je to úžasné!

Ta samá příroda přináší silná zemětřesení, povodně a spoustu katastrof. Taková je povaha Božské Matky. Je ženou neuvěřitelné lásky. Má neustále pomáhající a milující povahu. Zároveň je ženou velkého hněvu. Z části pozitivní - z části negativní. Když je rozlobená, vytváří v přírodě katastrofy, a tím vytváří strach. Je to malé varování pro zbytek Stvoření, pro lidstvo: ‚Snažte se pochopit. Život je smrtelný. Jsme jako listy na stromě. Nejsme na něm navždy. Než spadnete, snažte se pochopit Realitu. Užijte si skutečnou blaženost. Snažte se kolem sebe vytvářet štěstí. Snažte se být šťastní.’ Dává nám tím malé varování: ‚Probuďte se!’

Jakmile se lidé začnou probouzet a poznávat ji, pak se všechno uklidní. Jakmile se Matka uklidní, můžete o ní získat všechno, co chcete. - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

NÁVRAT BOŽSKÉ MATKY

30denní sádhana, energetické transmise a satsangy

Velikonoční on-line kurz s Tatyannou

Zažíváme historický čas kolektivního probuzení. Staré struktury se bortí a vznikají nové. Naše lidská rodina má nyní šanci nově uspořádat naše společné bytí a život na této planetě – v souladu s přírodou a s ohledem na všechno živé. Všichni jsme byli vyzváni k tomu, abychom znovu promysleli a nově nastavili svůj vlastní život. Abychom se tohoto úkolu dokázali zhostit, potřebujeme energii Božské Matky.

Každá duše už během své historie zažila energii Božské Matky. Meditace s mantrou, kterou budeme společně provádět, vaší duši umožní, aby si vzpomněla nejen na tu zkušenost, ale i na to, jak se s Božskou Matkou a její energií opět spojit. To vaši duši připraví na další, vyšší stupeň na vaší duchovní cestě.

Buďte při tom, když bude Tatyanna - zkušená učitelka prastarých znalostí - sdílet své zkušenosti a vědění o těchto energetických kanálech. Pod jejím vedením prošly vysoce energetickými procesy úspěšně stovky praktikujících. Tatyanna vás bude tímto procesem provázet prostřednictvím dálkových transmisí a satsangů, jejichž obsah s vámi bude v českém jazyce sdílet český tým tohoto kurzu.

INFORMACE A PŘIHLÁŠENÍ ZDE

Jste srdečně zváni.
Pokud jste se kvůli současné situaci dostali do finanční tísně nebo pokud se vám obecně nedostává prostředků, ale vaše srdce je otevřené a rádi byste se kurzu zúčastnili, neostýchejte se přihlásit! Po registraci nám prostě na info@kaleshwar.cz napište svůj návrh dakšíny. Naším přáním je umožnit účast každé duši, která po ní ze srdce touží.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet