IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Hloubku vědění a formulí, které dostáváte, nelze poznat pomocí myšlení. Duše na pozadí přebírá dálkové ovládání. Postupuje od zadních dveří k hlavnímu vchodu. Když do duše přijmete energii, vaše tělo se stane nádobou na energii. Když se pak znovu posadíte k meditaci, začnou automaticky proudit božské myšlenky. Jakmile duše dorazí k hlavnímu vchodu, začnou se dít nejvyšší zázraky.”

Šrí Káléšvara

ŠIVARÁTRI 2020

MAGNETISMUS DUŠE

Intenzivní 41denní kurz
se sádhanou, energetickými transmisemi a satsangy
On-line kurz s Tatyannou od 2.2. do 15. 3. 2020

Každá duše je potenciálním magnetem na nadpřirozenou kosmickou energii. Šrí Káléšvara učí, že jakmile praktikujete ty správné kanály a techniky, můžete do duše přitáhnout kosmickou energii. Čím je vaše praxe intenzivnější, tím více energie světla vaše duše přitáhne. Poté co ji přijmete, vaše duše zesílí a začne vyzařovat léčivou energii, která činí vás i lidi kolem vás šťastnými. Když se vaše duše stane silným magnetem na kosmickou energii, začnete získávat přímé duchovní zkušenosti. Přitahujete anděly, božské duše a nakonec i Božskou Matku.

Buďte při tom, když bude Tatyanna - zkušená učitelka prastarých znalostí - sdílet své zkušenosti a vědění o těchto energetických kanálech. Pod jejím vedením prošly vysoce energetickými procesy úspěšně stovky praktikujících. Tatyanna vás bude tímto procesem provázet prostřednictvím dálkových transmisí a satsangů, jejichž obsah s vámi bude v českém jazyce sdílet český tým tohoto kurzu.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet