IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

Zlaté poselství lásky

Šrí Káléšvarovo poselství ke dni gurua z 1. 1. 2008

Mé milé božské duše,

přeji Vám i Vašim rodinám velmi šťastný rok 2008.

Jak omýt bloky? Největším blokem v duchovnosti je vždy pochybovačnost. Pak (následuje) pocit méněcennosti a nedostatečná důvěra - v sebe, v proces a v mistra.

Jak lze rozvinout systém víry a omýt pochybovačnost? Pochybovačnost - pochybujete o každém jednotlivém kroku, který (v duchovním procesu) děláte. Pokud to tak budete dělat po zbytek svého života, jak můžete dosáhnout osvícení a jak můžete skutečně dosáhnout svého cíle? To je důvod proč to v duchovnosti trvalo tisíce a tisíce let a proč stovky lidí nedosáhly skutečného úspěchu a nestaly se skutečnými silnými mistry. Jen kvůli těmto třem hlavním blokům.

Řešením je rozvinout skutečnou lásku. Láska je ten pravý lék. Když neustále milujete, milujete, milujete a milujete - milujete své nepřátele, milujete své přátele, milujete své děti, milujete své rostliny, kočku, zvířata… Ať se děje cokoli, vždy dáváte svou lásku. Pak se rozvine skutečná láska. Pak se vaše srdce, vaše mysl a vaše duše promění ve skutečnou čistou lásku. Ať se děje cokoli, pokud jste sami sebe změnili v čistou milující bytost, neexistuje už žádná šance, aby se ve vás rozvinuly tyto druhy bloků. Tohle je tedy třeba rozvinout, abyste mohli vytvořit svůj úspěch.

Ačkoli byl například Bábá tak trochu vznětlivý člověk, byl zároveň i neuvěřitelně milující. Ježíš Kristus - Ježíš Kristus znamená čistá láska a odpuštění. Kdykoli je přítomna láska, automaticky začínáte odpouštět. Nedíváte se na drobné problémy skrze zvětšující sklo. Když zde láska chybí, vidíte malý problém jako přes obrovsky zvětšující sklo - pak opravdu narůstá. Pak začínají velké problémy.

Mé dnešní doporučení a rada je tedy praktikovat čistou, božskou lásku. Pak se podívejte na výsledky. Pak můžete získat energii - nejvyšší lásku.

Požádejte Širdi Sáí Bábu, aby byl rok 2008 (nový rok) pokojný, úspěšný a naplněný radostí. Přeji Vám, aby Vám rok 2008 daroval pokojnou mysl a jasnost a abyste rozpoznali pravdu. Hodně štěstí.

Jsem s Vámi jednou pro vždy.

S láskou, Váš Svámi

Šrí Káléšvarovo poselství ke dni gurua z 1. 1. 2008

Sáí šakti meditace pro mír

Společně pro mír! Spojme svou meditační sílu, použijme své šakti kanály a přispějme tak k celosvětovému úsilí o mír. Čas společné meditace je každý den v 21:00. Srdečně Vás zveme, abyste se ke společné meditaci připojili, kdykoli Vám to Váš každodenní program dovolí.

Doporučení pro meditaci ZDE

Ohňové púdži pro mír a léčení

Velmi účinným způsobem, jak vybudovat silnou pozitivní energii a vyslat naše společné sankalpam do Stvoření jsou ohňové púdži.

Již více než rok probíhají na různých místech v Evropě pravidelné úplňkové ohňové púdži se záměrem přinést mír a léčení - pro nás samotné i pro svět jako celek. Tato práce je dnes důležitější, než kdykoli předtím, neboť výrazně přispívá k pozvednutí vědomí na planetě. A jedině z nové úrovně vědomí lze nacházet nová řešení problémů současné doby.

Pořádáte-li ohňové púdži, které byste rádi věnovali našemu společnému záměru, kontaktujte nás prosím na info@kaleshwar.cz. Rádi informace o Vámi pořádaných hómách zveřejníme.

  • Více o ohňových púdžách ZDE
  • Ohňové púdži v ČR v únoru 2016 ZDE
  • Zážitky a zkušenosti studentů: „Síla ohně…. a kokosového ořechu!” ZDE

Prastaré vědění: studovat, zkoumat, zažít a používat

Šrí Káléšvara říkal, že duchovní poselství jako: ‘Buďte dobří, konejte dobro, snažte se vidět dobro’, ‘Prostě jen milujte‘, ‘Buďte šťasní‘ už dnes nestačí. Svět potřebuje mnohem víc. Šrí Káléšvara vedl své studenty po duchovní cestě, která je měla přivést k jejich vlastnímu mistrovství. Proto kromě lidských a duchovních hodnot vyučoval i pokročilé meditační techniky a znalosti umožňující poznat sebe sama i mechanismy Stvoření a rozvinout tak plný potenciál své duše.

Tyto znalostní systémy jsou dnes v Evropě praktikovány na mnoha různých místech - například v tzv. Káléšvarových skupinách. Pro iniciaci do těchto šakti-kanálů, úvod do Šrí Káléšvarových znalostních systémů i pro zkušené vedení v osobním duchovním procesu, se můžete obrátit na některého ze Šrí Káléšvarových certifikovaných učitelů.

  • Šrí Káléšvarovi certifikovaní učitelé a aktuální semináře ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet